HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022

HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022

Tukaj je drugih 6 horoskop znamenj
TEHTNICA 24.9. – 23. 10
Da se ne boste prestrašili, naj povem da je to leto najboljše za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti,kajti to je simbol prehoda- stvari se dokončno razrešujejo,premik v nove smeri, nove priložnosti, ki Vam jih ponujajo starejši ljudje, rojeni v znamenju Device ali pomemben starejši moški.
To je leto čistih nedotaknjenih vrednot. Začutili boste potrebo po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami.
Močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste dokončali ali o tistem kar ste začeli, opuščali boste vse tisto kar ste prerasli ali obrabili. To leto je posebno dobro za izražanje z ročnimi umetnostmi pa naj bo to ustvarjalen proces ali zdravilska dejavnost. V tem letu Vas bodo soljudje prosili za navdih in spodbudo ali pa Vas bodo dojemali kot vodnika, nosilca svetilke, morda bo to čas , ki bo minil v znamenju popolnega nasprotja prej opisanih dejavnosti. Odločitev je vsekakor v vaših rokah, kajti ta simbol Vas opozarja , da morate slediti srcu in razumu. V tem letu morate odpraviti z preteklostjo in umiriti um , da ne sodi in ne kritizira.
Na DUHOVNEM področju v Vaši notranjosti dobite neverjetno moč videnja v zadeve in boste dovolj močni, da boste lahko prikazali vizije, vpoglede in zaznave, obvladovali boste svoj položaj. Lahko z ljudmi rojenimi v znamenju Strelca ali v tem obdobju; November-September -tukaj se pazite prevare., imeli boste višje cilje in jih tudi dosegali v poslovnem ali osebnem življenju.
Bodite pripravljeni na spremembe in bodite pozorni, dovolite da Vas vodi Vaš šesti čut, saj je zelo prisoten samo poslušati ga morate znati in seveda zaupajte mu. Ne bodite prevelik idealist , ki nima meje, iskali boste varnost v tujini, lahko je delo v tujini, lahko tudi selitev. Omajal se Vam bo gmotni položaj zaradi neke prevare, zato pravim , da bodite previdni. Kot vidim ste že veliko delali na sebi, zato boste v tem letu prestopili na nove ravni zavesti oziroma zavedanja same sebe in svoj pomen na tem svetu.
Na področju DELA in ZDRAVJA se boste ukvarjali z telesno težo lahko da jo boste pridobili ali pa preveč izgubili, zato se Vam nakazuje zelo negativen pogled na sebe oziroma do lastno osebnost.
Kot poslovnost pa imate zadetek v črno, pridobivate na vseh področjih, tudi o dodatnem izobraževanju boste razmišljali, tukaj vidim da boste imeli močno podporo žensk ,in temu sledi tudi napredovanje ne bodite sunkoviti in črnogledi in zavedajte se svojih meja, kajti temu sledi dobra finančna varnost. V vseh zadevah bodite prisotna in poglejte v detajle, na trenutke se morate umakniti da lahko presodite celotno zadevo, ne bodite preveč kritični do sebe.
Hkrati se odpira vprašanje o iskrenosti varljivosti položaja ali varanje samega sebe, ni Vam potrebno skrivanje same sebe.
Jaz temu pravim , čepenje v kalupu ali – rakov hod !
Nepričakovano darilo ali račun.
Na ČUSTVENEM področju vidim izpolnitev in srečo, doživeli boste pravilno ravnovesje, zelo močna sexualnost , iskrena ljubezen in vera v resnico, kajti tukaj ljubezen zmaga, razmišljali boste o otrocih v mesecih Marec-April, to je sreča , ki je vidna na zven. Za Vas pa je pogubno ljubosumje in igranje vloge žrtve ali pa velike odrešenice/ka . Zato si dovolite raziskovati čustvene globine, da bi uglasili in povezali čustva.

Vse lepo in prav to leto je dobro za Vas ampak smo še na enem področju DUŠEVNO, in tukaj vidim duševno poniževanju sebe, odpiranje starih ran, ki spominjajo na strah pred porazom; lahko predstavlja osebnost, ki se dejavno ponižuje, svarim Vas pred denarnimi odločitvami v mesecu -Maj, Junij, in opozarjam na negativne načine mišljenja, ki jih lahko odseva oseba rojena v znamenju Dvojčkov. Medtem ko se osebnost dejavno ponižuje, duh joče v ozadju. Zazrite se v obdobje pred devetimi leti ali devetimi meseci, da bi videli, če se je takrat dogajalo kaj podobnega, da bi opazili morebitni vzorec, ki ga morate pretrgati. Izgubili boste tudi neko prijateljstvo.
Priznanje napak odreši negativno razmišljanje.

ŠKORPIJON 23.10. – 23.11.
V tem letu dozori tisto , kar ste začeli pred tremi ali šestimi leti nazaj, to je obdobje velikih prebojev,samouresničitve in globoke predanosti spreminjanju toka svojega življenja v pozitivnejšo,srečnejšo smer.
To je leto nepričakovanih priložnosti, dogodkov, zapuščine in doseganja obilja, ki ste ga zaslužili v preteklosti. To je leto
iskanja priložnosti in pritegovanja nepričakovanih nagrad.
Nagrade ste zaslužili z delom v preteklosti.
Edina stvar, ki lahko ustavi to KOLO SREČE je navezanost
na stare načine vedenja, obrazce s katerimi se vedno
lotevamo stvari na stari način. Tukaj se nakazuje nov življenjski ciklus, začetek novega skupnega partnerstva, nov življenjski ciklus prinese veliko sprememb in če niste pripravljeni nanje sledi propad, glejte ,da boste vzdržali določene pritiske, ne se zatekat v osamo in ne bodite zadržani, saj Vam je življenje namenilo Kolo Sreče ,samo pravilno ga morate usmerjati,ko boste spreminjala smer svojega življenja bodite prožni, ustvarjalni in zadihajte s polnimi pljuči, kajti pred sabo imate srečnejše, bolj pozitivne priložnosti.
Vaši darovi v tem letu;
Na duševnem področju imate AS mečev in označuje obdobje enega leta, v katerem boste lahko uresničili svoje zamisli in ideje, pomembne sanje ali sam namen, ki pa bo izviren, sprejemali boste pomembne odločitve saj se Vam širi zavest in um je gibek,uporabljali boste lasne izkušnje, vodila Vas bo intuicija, iz dvomov ali zmede boste prišla k jasni presoji.
Ta simbol Vas spodbuja k pisanju, urejanju, raziskovalno delo. Za uresničevanje Vaših zamisli predlagam mesece zraka; VODNAR, Januar-Februar; DVOJČEK, Maj-Junij in TEHTNICA,September-Oktober.
V tem letu boste tudi jasneje ugledali svoja razmerja s pomembnimi ljudmi, rojenimi v enem od teh znamenj.
Tudi na čustvenem področju imate AS-a čaš, tukaj se nakazuje odprto,čisto in duhovno srce, doživeli boste izpolnitev in ravnotežje v ljubezenskem razmerju, kajti razmerje bo zaupnejše in bolj globoko, to je ljubezen, ki tolaži, zdravi ,podpira in neguje hkrati in Vaše srce se ne bo sililo, ščitilo ali zadrževalo in tudi zaupati se boste naučila. Natančno morate izražati svoja čustva, posebej ljudem rojenimi v vodnih znamenjih ; RIBA, Februar-Marec, RAK, Junij- Julij in ŠKORPIJON, Oktober-November ali v teh mesecih.

Vaše duhovno oziroma kot Veste Vaša osebno rast podpira AS palic, ki pravi , da boste imela dovolj energije za samouresničitev in prebujenje, povezano je z resnico in pristnostjo, znotraj sebe boste prebudila svobodno bitje, težko se boste zadrževali ali posegali v katerikoli del svoje osebnosti, jasno boste videla vse prepreke, manj se boste prilagajali, rasla bo potreba po akciji in ne se zadrževat zardi počasnosti drugih, saj nastopate kot voditelj navzven in takšno Vas okolica tudi želi, odkrivali boste resnico. Ker vidim prebujenje v Vas naj Vam povem , da boste jasno videli razne vidike svojega življenja in tukaj se prebudi želja po brisanju negativnosti ali ovir , ki bi Vam to preprečile. Polno udejanjanje v ognjenih mesecih ali z ljudmi rojenimi
v teh znamenjih; OVEN, Marec-April, LEV,Julij-Avgust in STRELEC,November-December.

Glede zdravja kot Vašega dela nobenih skrbi vse okoli Vas je
trdno in ste ravno prav prizemljeni . Razbijali pa boste dvojnosti in neskladja, uresničevali ambicije, organizirali in razčlenjevali med tistim kar koristi in kar ni več potrebno, veliko boste organizirali, uspeh sledi osredotočenosti na pridobivanju. Kar se tiče dvojnosti naj razložim , kar sem že napisala, to pomeni , da ko ste v notranjosti uspešni, navzven pa uspeh izostane ali obratno, navzven ste uspešni v notranjosti pa ta uspeh izostane, hočem Vam povedati da boste doživeli uspeh in ga boste doživeli znotraj sebe kot tudi navzven. Posebej uspešni boste v zemeljskih mesecih; BIK, April-Maj, DEVICA,Avgust-September in KOZOROG,December-Januar ali uspeh z ljudmi rojenimi v teh znamenjih.
Tukaj pa so izzivi oziroma bargo stanja kot jih imenujem jaz ,čemu se morate izogniti ali kaj Vas lahko ovira v tem letu!
Strah pred porazom, označuje obup ali razumski strah, ki Vas je navedel na odločitve, da stvari ne bodo delovale na dveh področjih , bodisi čustveno ali denarno, tukaj bodite pazljivi v zvezah z ljudmi DVOJČKOV ali v teh mesecih Maj-Junij. Ne opravljate preveč stvari hkrati in ne smete biti površni, prisoten je tudi strah da bi odpovedali v razmerju ali pri pridobivanju denarja, ne smete biti odvisni od priznanja okolice. V odnosu z ljudmi v znamenju STRELCA, November-December ali v teh mesecih se morate rešiti nadzora, ki je moteč in Vam vceplja strah pred družbeno neuspešnostjo.
Spretno menjujte načrte,imejte dolgoročne načrte in vero vase. Iz težav se boste rešili , možnost je tudi sprememba poklica Ali pa dela ki ga opravljate, stopajte počasi kajti zaradi prevelike angažiranosti se lahko tudi izčrpate.

STRELEC 24.11. – 22. 12.
V tem letu boste dragi moji strelci zopet kazali navdušenje v življenju ,zavedanju in da živite. Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja. Večstranska ustvarjalnost in strast do življenjskih doživetij - želja po prikazu polnega ustvarjalnega izraza, sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog ali mask. Prikaz Vaše ustvarjalne in telesne energije. Sposobnost uporabe vseh raznovrstnih talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča, kar pomeni da boste delovali iz svojih najglobljih središč. V Življenje vstopajo pomembni ljudje, rojeni v znamenju Leva. To je leto ko Vas bodo zanimale ustvarjalne umetnosti, lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. V tem letu boste spet dovolili življenju da Vas zapelje, saj boste čutili ,da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Veliko boste razmišljala o neodvisnosti tako poslovno kot tudi načinu bivanja, lahko se pojavi želja po bivanju na svojem, mogoče celo v samoti. Dober občutek daje bivanje ob vodi, primerno obdobje za odkrivanje jaza. Živite neodvisno in uglašeno z okoljem.
Dobro zaznavate situacije in ljudi okoli sebe, poslušajte in zaupajte notranjemu glasu saj le ta Vas pravilno vodi. Prisluhnite tudi mnenju okolice in pazite na zdravje.
Na področju Duševno imate v tem obdobju 2 meča ,kar pomeni, da se boste morali odločevati med dvema situacijama, smerema ali dvema osebama, pazite da se v instinkt ne bodo mešala čustva,
saj večkrat se čutite dolžne da morate pospraviti nered ,ki so ga povzročili drugi ,ne smete biti labilni in neodločni, imeli boste težave s prijatelji in boste razočarani nad okolico.
V času Tehtnice September-Oktober ali ljudmi rojenimi v tem znamenju boste rešili svoje dvome in sprejeli odločitve ki bodo Vam prinesle notranji mir. Doživeli boste tudi eno zelo prijetno srečanje.
Na področju čustev imate v tem obdobju 2 čaši ,kar je za Vas zelo dobro kajti občutili boste ljubezen v sebi in zunaj sebe to je enakovredna ljubezen, ki podpira, neguje in hrani izražali jo boste znotraj družine ali v krogu domačih ljudi, iskali boste varnost in toplino. Dajanje in sprejemanje ljubezni od osebe rojene v znamenju Raka ,ali v tem obdobju-Junij –Julij, v tem času ljubezen do dveh ljudi, dveh položajev, dveh talentov, tukaj se mi nakazuje doživetje prave romantike. Samo opozorilo pamet naj brzda čustva.
Kar se tiče duhovnega stanja Vaše zavesti ali kakor pravimo temu osebna rast človeka imate 2 palici, ki se nanašata na obdobje Marec-April se pravi zdaj , da boste postavili ravnovesje in združitev ,pridobite vitalnost, moč in pogum za premike v nove smeri, tukaj vidim razmišljanje o neodvisnosti in samostojnosti, ker boste začutila zelo veliko energije ,velja kljub vsemu da je previdnost nujna kot tudi predrugačenje urnika. Ne bodite tekmovalni, saj je treba najprej narediti analizo samega sebe. Pri Vas bo intuicija pravilno odločila, kar pa je zelo pomembno ,da nato hitro ukrepate.

Sedaj sva na področju denarja, zdravja in vsega kar je otipljivo, tukaj imate 2 diska. sprememba , ki je otipljiva zunaj in znotraj in vodi k stabilnosti, trdnosti in gotovosti. Spremembe, ki bodo Vaše življenje širile in utrjevale tudi z ljudmi Kozoroga ali v tem obdobju ,December,Januar, koristno razmerje in zaslužek z izvirnostjo. Ker odgovornost povzroča živčno napetost, se boste morali naučiti biti strpni.
Vzorci se ponavljajo tako dolgo da se nekaj naučimo.
Kakor Vas vidim ste zelo dobra oseba ,imate pa moralne zadrške, ampak poguma Vam ne primanjkuje na Vaši življenjski poti so vse možnosti odprte, ne ozirajte se na okolico saj oni ne živijo Vašega življenja ampak Vi sami.



KOZOROG 23.12. – 20. 1.
V tem letu 2022 se Vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti. Predani boste prekinjanju vedno istih vzorcev, želja po gledanju na stare zadeve z novega stališča- gledišča, pripravljeni ste vse postavit na glavo, da bi ugledali stvari z drugega kota. Leto sprejemanja - konec upiranja, to je leto ko Vas bodo okoliščine silile, k dokončevanju preteklih zadev, če jih niste v času tri leta nazaj, če pa ste jih pričakujte v tem letu nagrado. Karkoli je bilo skrito se bo v tem letu odkrilo.
Tukaj vidim Vašo prebuditev in odločnost zmagati in zapustiti vse situacije, ki so povezane z omejitvami.
Močan simbol prehoda in novega preboja.
Razrešitev karmičnih vzorcev, ki Vas vežejo in omejujejo v rasti in razvoju. Egovih potreb ne bo več, predali se boste globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v Vaši duhovni notranjosti.
Obešenec 12 karta velike arkane v Tarotu predstavlja navidezno vdajo in nato premik naprej.
V Vaši notranjosti vidim žalost, ki gloda um, izvira iz negativnega razmišljanja o preteklosti posebno o njenih žalostnih obdobjih. Nanaša se na žalost, ki ste jo nemara ponovno občutili v zadnji treh mesecih ali treh letih. Tukaj imate število tri, ki se nanaša na trikotnik : otrok-mater-oče, ta Vas opozarja, da se daleč umaknete od tistih, ki Vam povzročajo to žalost, poleg tega pa ne pripomorejo k temu da bi se zadeve izboljšale. Nakazuje se na zadevo, ki jo morajo razrešiti trije ljudje, verjetno pa so Vam to žalost povzročili ljudje v znamenju Tehtnice ali v teh mesecih: September- Oktober. Svetujem Vam, da opustite način obnašanja, ki Vam povzroča žalost.
V mesecih Marec- April vidim poslovno uspešnost, imate Smisel za trgovino, Vaši napori bodo nagrajeni. Izboljšajo se odnosi z osebo rojeno v znamenju Ovna, lahko Vam ti ljudje prinesejo poslovno uspešnost. Kar precej boste nepremišljeni zato se Vam nakazuje pustolovščina. Možno potovanje z posebno vsebino ali izlet. Možnost tudi ponovnega šolanja.
Vaše srce se bo v tem letu zelo veliko sporazumevalo, številna čustva, ki jih boste čutili do zelo pomembnih ljudi
v življenju, enemu bolj kot ostalim dvema, sporazum v družini in sočutje ohranja ravnotežje. V mesecih Junij – Julij boste zelo občutljivi in boste tudi prikrivala svoje misli, da bi obdržali pravilno ravnovesje v domu.
Vso leto boste vztrajni in odgovorni jasno se boste zavedali svojih prednosti, odgovornosti in zadolžitve, pametno je, da ugotovite čemu boste dajala prednost, kajti ukvarjanje z več stvarmi hkrati Vas izčrpa. Primerno leto za urejanje odnosov z ljudmi rojenimi v znamenju Kozoroga.


VODNAR 21.1. – 19. 2.
V tem letu dozori tisto , kar ste začeli pred tremi ali šestimi leti nazaj, to je obdobje velikih prebojev, samouresničitve in globoke predanosti spreminjanju toka svojega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer. To je leto nepričakovanih priložnosti, dogodkov, zapuščine in doseganja obilja, ki ste ga zaslužili v preteklosti. To je leto iskanja priložnosti in pritegovanja nepričakovanih nagrad. Nagrade ste zaslužili z delom v preteklosti. Edina stvar, ki lahko ustavi to KOLO SREČE je navezanost na stare načine vedenja, obrazce s katerimi se vedno lotevamo stvari na stari način. Tukaj se nakazuje nov življenjski ciklus, začetek novega skupnega partnerstva, nov življenjski ciklus prinese veliko sprememb in če niste pripravljeni nanje sledi propad, glejte , da boste vzdržali določene pritiske, ne se zatekat v osamo in ne bodite zadržani, saj Vam je življenje namenilo Kolo Sreče , samo pravilno ga morate usmerjati, ko boste spreminjala smer svojega življenja bodite prožni, ustvarjalni in zadihajte s polnimi pljuči, kajti pred sabo imate srečnejše, bolj pozitivne priložnosti. Razmišljali boste veliko o materinstvu.

Vaši darovi v tem letu;
Na duševnem področju imate AS mečev in označuje obdobje enega leta, v katerem boste lahko uresničili svoje zamisli in ideje, pomembne sanje ali sam namen, ki pa bo izviren, sprejemali boste pomembne odločitve saj se Vam širi zavest in um je gibek, uporabljali boste lasne izkušnje, vodila Vas bo intuicija, iz dvomov ali zmede boste prišla k jasni presoji. Ta simbol Vas spodbuja k pisanju, urejanju in raziskovalnemu delu. Za uresničevanje Vaših zamisli predlagam mesece zraka;VODNAR, Januar-Februar; DVOJČEK, Maj-Junij in TEHTNICA,September-Oktober. V tem letu boste tudi jasneje ugledali svoja razmerja s pomembnimi ljudmi, rojenimi v enem od teh znamenj.

Tudi na čustvenem področju imate AS-a čaš, tukaj se nakazuje odprto, čisto in duhovno srce, doživeli boste izpolnitev in ravnotežje v ljubezenskem razmerju, kajti razmerje bo zaupnejše in bolj globoko, to je ljubezen, ki tolaži,zdravi , podpira in neguje hkrati in Vaše srce se ne bo sililo, ščitilo ali zadrževalo in tudi zaupati se boste naučila. Natančno morate izražati svoja čustva, posebej ljudem rojenimi v vodnih znamenjih ;RIBA, Februar-Marec, RAK, Junij- Julij in ŠKORPIJON, Oktober-November ali v teh mesecih.

Vaše duhovno oziroma kot Veste Vaša osebno rast podpira AS palic, ki pravi , da boste imela dovolj energije za samouresničitev in prebujenje, povezano je z resnico in pristnostjo, znotraj sebe boste prebudila svobodno bitje, težko se boste zadrževali ali posegali v katerikoli del svoje osebnosti, jasno boste videla vse prepreke, manj se boste prilagajala, rasla bo potreba po akciji in ne se zadrževat zaradi počasnosti drugih, saj nastopate kot voditelj navzven in takšno Vas okolica tudi želi, odkrivali boste resnico. Ker vidim prebujenje v Vas naj Vam povem , da boste jasno videla razne vidike svojega življenja in tukaj se prebudi želja po brisanju negativnosti ali ovir , ki bi Vam to preprečile. Polno udejanjanje v ognjenih mesecih ali z ljudmi rojenimi v teh znamenjih; OVEN,Marec-April,LEV,Julij-Avgust in STRELEC,November-December.

Glede zdravja kot Vašega dela nobenih skrbi vse okoli Vas je trdno in ste ravno prav prizemljeni. Razbijali pa boste dvojnosti in neskladja, uresničevali ambicije, organizirali in razčlenjevali med tistim kar koristi in kar ni več potrebno,veliko boste organizirali, uspeh sledi osredotočenosti na pridobivanju. Kar se tiče dvojnosti naj razložim , kar sem že napisala, to pomeni , da ko ste v notranjosti uspešni, navzven pa uspeh izostane ali obratno, navzven ste uspešni v notranjosti pa ta uspeh izostane, hočem Vam povedati, da boste doživeli uspeh in ga boste doživeli znotraj sebe kot tudi navzven. Posebej uspešni boste v zemeljskih mesecih;BIK, April-Maj,DEVICA,Avgust-September in KOZOROG,December-Januar ali uspeh z ljudmi rojenimi v teh znamenjih.


Tukaj pa so izzivi oziroma bargo stanja kot jih imenujem jaz , čemu se morate izogniti ali kaj Vas lahko ovira v tem letu!
Strah pred porazom, označuje obup ali razumski strah, ki Vas je navedel na odločitve, da stvari ne bodo delovale na dveh področjih , bodisi čustveno ali denarno, tukaj bodite pazljivi v zvezah z ljudmi DVOJČKOV ali v teh mesecih Maj-Junij. Ne opravljate preveč stvari hkrati in ne smete biti površna, prisoten je tudi strah da bi odpovedali v razmerju ali pri pridobivanju denarja, ne smete biti odvisna od priznanja okolice. V odnosu z ljudmi v znamenju STRELCA, November-December ali v teh mesecih se morate rešiti, nadzora, ki je moteč in Vam vceplja strah pred družbeno neuspešnostjo. Spretno menjujte načrte, imejte dolgoročne načrte in vero vase. Iz težav se boste rešila , možnost je tudi sprememba poklica ali pa dela ki ga opravljate, stopajte počasi kajti zaradi prevelike angažiranosti se lahko tudi izčrpate.

RIBI 20.2. – 20.3.
V tem letu se Vam zopet povrne navdušenje, strast, začudenje in vitalnost. Prikaz ustvarjalne in telesne moči, strast do ustvarjalnosti in uporabe vseh Vaših talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča. V Vaše življenje bodo vstopali pomembni ljudje rojeni v znamenju Leva, tukaj Vas podpira Vaš talent, da se znate v vsaki situaciji prilagajat oziroma igrati vlogo, ki jo drugi pričakujejo od Vas. Presegli boste svoje notranje zveri se pravi , da boste živeli tako kot odgovarja Vam in s tem pridobili močno zaupanje vase in globoko vero. Veliko boste razmišljala o neodvisnosti, samostojnosti lahko je tudi o načinu bivanja na svojem. Pridobila boste dar za zaznavo, boljši pogled v zadeve in intuicijo, začutili boste, da ste premagali strahove povezane z preteklostjo. Zanimale. Vas bodo ustvarjalne umetnosti lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. Prisluhnite mnenju okolice ampak odločitve sprejemajte sami. Pazite na zdravje. V tem letu boste zopet dovolili, da Vas življenje zapelje.

Vaš um bo močno razdvojen, veliko boste razmišljala glede dveh zadev ali med dvema smerema v povezavi z ljudmi rojenimi v znamenju Tehtnice ampak v sebi ali v podzavesti boste združili te zadeve in Vam prinašajo notranji mir v mesecih September – Oktober. Doživeli boste tudi zelo prijetno srečanje. Pazite da se Vam instinkt ne bo mešal v čustva ne bodite labilni ali neodločni. Razočarani boste nad okolico, imela boste težave s prijatelji in temu botruje tudi hinavščina. Te težave boste razrešila v dveh tednih ali dveh mesecih.

Na čustvenem področju boste občutili ljubezen v sebi in zunaj sebe, to je enakovredna ljubezen, ki podpira, neguje in hrani izražali jo boste znotraj družine ali v krogu domačih ljudi – materinstvo ! Iskali boste varnost in toplino. Dajali in sprejemali boste ljubezen od osebe rojene v znamenju Raka ali v tem obdobju – Junij, Julij in tukaj se nakazuje ljubezen do dveh ljudi, dveh položajev, dva talenta. Doživeli boste pravo romantiko samo pamet naj brzda čustva.

V mesecu Marec- April ujamete ravno pravo ravnotežje in združitev, ki Vam da pogum, vitalnost, moč in tudi neodvisnost. Močna sexualna energija bo zelo prisotna. Tukaj vidim premik v nove smeri, morda napredovanje, previdnost je nujna kot tudi predrugačenje urnika, ne bodite tekmovalni in izogibajte se izbruhov, klub temu , da pride do nepravilnosti kajti kot sem že napisala se bo vse uredilo.

Na področju dela in zdravja so vidne zunanje in notranje spremembe v mesecih December – Januar, ki vodijo k stabilnosti, trdnosti in gotovosti. Spremembe, ki bodo Vaše življenje širile in utrjevale tudi z ljudmi rojenimi v znamenju Kozoroga, tukaj vidim koristno razmerje, zaslužki z izvirnostjo. Ker Vam odgovornost povzroča živčno napetost morate dobro razmišljat, vzorci se ponavljajo tako dolgo , dokler se nekaj ali napak ne naučimo. Da boste imeli dobro presojo bo potrebna analiza samega sebe, intuicija bo pravilno odločila nato pa je treba hitro ukrepati.
Glede zdravja kot Vašega dela nobenih skrbi vse okoli Vas je trdno in ste ravno prav prizemljeni. Razbijali pa boste dvojnosti in neskladja, uresničevali ambicije, organizirali in razčlenjevali med tistim kar koristi in kar ni več potrebno,veliko boste organizirali, uspeh sledi osredotočenosti na pridobivanju. Kar se tiče dvojnosti naj razložim , kar sem že napisala, to pomeni , da ko ste v notranjosti uspešni, navzven pa uspeh izostane ali obratno, navzven ste uspešni v notranjosti pa ta uspeh izostane, hočem Vam povedati, da boste doživeli uspeh in ga boste doživeli znotraj sebe kot tudi navzven. Posebej uspešni boste v zemeljskih mesecih;BIK, April-Maj,DEVICA,Avgust-September in KOZOROG,December-Januar ali uspeh z ljudmi rojenimi v teh znamenjih.
Tukaj pa so izzivi oziroma bargo stanja kot jih imenujem jaz , čemu se morate izogniti ali kaj Vas lahko ovira v tem letu!
Strah pred porazom, označuje obup ali razumski strah, ki Vas je navedel na odločitve, da stvari ne bodo delovale na dveh področjih , bodisi čustveno ali denarno, tukaj bodite pazljivi v zvezah z ljudmi DVOJČKOV ali v teh mesecih Maj-Junij. Ne opravljate preveč stvari hkrati in ne smete biti površna, prisoten je tudi strah da bi odpovedali v razmerju ali pri pridobivanju denarja, ne smete biti odvisna od priznanja okolice. V odnosu z ljudmi v znamenju STRELCA, November-December ali v teh mesecih se morate rešiti, nadzora, ki je moteč in Vam vceplja strah pred družbeno neuspešnostjo. Spretno menjujte načrte, imejte dolgoročne načrte in vero vase. Iz težav se boste rešila , možnost je tudi sprememba poklica ali pa dela ki ga opravljate, stopajte počasi kajti zaradi prevelike angažiranosti se lahko tudi izčrpate.




x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Osmica palic

Situacije se bodo dogajale kar same od sebe, hitro se boste morali odločati in obvladovati. Bodite odločni pri ovirah in težavah. Poleg posla in dodatne odgovornosti, karta prinaša prebuditev ljubezni.

123movies