Tedenski horoskop

TEDENSKA NAPOVED OD 13.7. DO 19.7.
TEDENSKA NAPOVED OD 13.7. DO 19.7.

OVEN
Po nemirnih časih prihaja mir in s seboj prinaša pozitivne plati življenja.Prišle bodo spremembe,ki bodo dolgoročne.Nov posel ali sprememba v službi,ki prinaša več denarja,in bo izboljšalo vaše finančno stanje.Ne bežite več pred realnostjo in vsekakor bo dobro za vas,če se vzdržite ljubosumja in posesivnosti.
BIK
Na vaše ljubezensko področje prihaja umiritev in stalnost.Čeprav sami ne upate verjeti,vas v ljubezni čaka sreča in zadovoljstvo.Ne bojte se,da je to samo kratkoročno.Res je.da ste zelo samozavestni in prepričani v svoj prav,vendar ne bodite toliko trmasti,to vam bo povsod koristilo.
DVOJČKA
Čaka vas sporočilo o poti,na katero boste morali,pa če vam bo všeč ali ne.Začelo se bo izboljševati vaše finančno stanje.Nekih velikih aktivnosti,ne bo,prihaja bolj mirno obdobje,ki bo trajalo dlje časa.Ne skrivajte več svojih čustev.Nemirni ste prav zaradi tega,ker jih zadržujete v sebi.
RAK
Veliko boste razmišljali o novih načrtih in si želeli,da se uresničijo.Ne odrekajte se več užitkom,temveč storite prvi korak k uresničitvi.Ne bežite sami pred sabo,saj imate dovolj trpljenja,naj vas ne bo strah.Uživajte v romantičnem večeru,ki je pred vami.
LEV
beg pred težavami in pomembnimi odločitvami,vam ne bo pomagal.Ne iščite vedno najbolj lagodne poti,saj se je skozi življenje potrebno boriti.Vaše zle slutnje in dvomi.se bodo končali,če boste pravilno sodelovali v odnosu.Borite se do konca za ljubljeno osebo.
DEVICA
Odnosi z vašimi bližnjimi,se bodo začeli izboljševati.Ne bodite več sami sebi sovražnik.Pokažite malo več čustev.Izvedeli boste novico,ki bo precej vplivala na vaše življenje.denar,ki ga že nekaj časa nestrpno pričakujete,je že na poti k vam.Manj analiziranja vsega,vam bo zelo olajšalo življenje.
TEHTNICA
Nakazuje se vam dediščina.Neke težave,bodo dodobra razburkale vaše življenje.Bodite modri pri svojih odločitvah.Nikakor vam ni treba vsega potrpeti,postavite se zase.Če nimate dovolj izkušenj,da bi to storili,poiščite pomoč prijatelja.Odločitev bo pomembna za nadaljnje življenje.
ŠKORPIJON
Nikar ne ležite na svojih lovorikah.denar lahko hitro začne kopneti.Udejanjite svoje ideje in pojdite v življenju naprej.Tako poslovno kot osebno.Dovolj ste čakali,sedaj vas čaka napredovanje in velik uspeh,samo odločite se in naredite korak naprej.
STRELEC
postavite se vendar na trdna tla.Bežite v slabe razvade,ki lahko imajo posledice pri vašem zdravju.Prenehajte s tem,sicer se boste težko izvlekli.Prijatelj vam lahko dobro svetuje,saj to sedaj potrebujete.Nekoga,ki vas bo vodil.
KOZOROG
Upanje na dodatni zaslužek,se bo realiziralo.Ugotovili boste,da se je vaša vztrajnost izplačala.Sicer bo vaše zadovoljstvo kratkotrajno,potem pa boste želeli več.Pokažite malo več čustev in jih ne zanikajte več.Privoščite si oddih in dajte sebe na prvo mesto.
VODNAR
Vašim finančnim skrbem,se bliža konec.Nakazuje se vam dodaten zaslužek.Sprejmite kar vam bo ponujeno.Možna kratkotrajna ljubezenska avantura.Nehali boste samo razmišljati in stopili v akcijo,tako v poslu kot tudi osebno.
RIBI
Velik cilj,ki ga imate že dolgo,se bo realiziral.Sreča,ki si jo tako zelo želite,prihaja v vaš dom.Sporočilo,ki ga že dolgo pričakujete,bo končno uresničilo vaše sanje,čeprav bo še vedno prisotno nekaj skrivnosti,ki jih ne želite odkriti.
Preberi več
12

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Štirica palic

Novo snidenje s partnerjem ali družino, lahko nov dom, poroka, skupno življenje ali počitnice. Vzemite si čas za uživanje, dobro razpoloženje, privoščite si tudi kaj za svojo dušo.