Tedenski horoskop

TAROT Tedenski horoskop

TAROT Tedenski horoskop

od 2.julija do 8. julija

 

OVEN  

Borili se boste za sigurnost in celovitost veze in pri tem potegnili pravilne poteze. Ne glede na to, da so vaši občutki bolj nagnjeni v negativno stran, se morate sprijazniti z nekaterimi dejstvi. Partner vas obožuje, vaša pričakovanja pa so trenutno nekoliko prevelika. 

 

BIK 

Nekaj  več nervoze pričakujte v sredini tedna, ko boste primorani dokončati delo, ki se mu zadnje čase izogibate. Res je, da se včasih človek vpraša, kaj lahko pričakuje od določenih poslov v katerih ne vidi smisla, vendar je vse to skupek zadev, ki v določenem času dajo svojo pravo sliko.

 

DVOJČKA 

Na poslovnem področju boste imeli nekoliko več sreče kot doslej. Nekateri planeti, ki so vam v pomoč, že silijo v ospredje vaše zamisli in ideje. Presenečeno boste ugotovili, da vas pri tem podpirajo tudi drugi ljudje. Pripravite se, da prevzamete dodatno delo, ki je namenjeno ravno vam.

 

RAK  

Izogibajte se polemik in pogrevanja stvari iz preteklosti. Ohranite svoj ponos in se branite s svojo mirnostjo. Večjih posledic v kolektivu ni pričakovati. Občutek utrujenosti in mlahavosti v tem tednu ne bosta popustila. Spanec in rekreacija sta trenutno vaša največja zaveznika.

 

LEV  

Teden, ki bo poln preobratov in čustvenih zmed. Pričakovati je, da se boste znašli v situaciji, kjer boste nujno potrebovali močne argumente, da se obranite obtožb, ki vam jih bodo pripisovali. Sreča je na vaši strani, saj ste že pred časom predvidevali, da se nekaj dogaja.

 

DEVICA 

Teden urejanja financ je pred vami. Zaostale obveznosti niso tako tragične, da bi že sedaj vrgli puško v koruzo. Proti koncu tedna boste uspeli pridobiti nov vir dohodka, ki bo povezan z bivšimi sodelavci ali skupino. Pomembni so kontakti in vaša angažiranost, da prepričate nekatere ljudi v svoj projekt.

 

TEHTNICA 

Odlično vam bo šlo, tako na čustvenem, kot tudi na družinskem področju. Večjih težav v partnerstvu ne bo, zato se boste osredotočili na otroke in njihove potrebe. Spoznali boste, kako ste jih pogrešali in jim v njihovo veselje to tudi priznali. Samski, ne dvomite v svoje sposobnosti osvajanja.

 

ŠKORPIJON  

Vezanim bo potreba po druženju z drugimi ljudmi  v tem tednu zelo pomembna. Skupne želje in interesne dejavnosti so stvari, ki pozitivno vplivajo na partnerski odnos. Prepustite se domišljiji in se pripravite na buren konec tedna, ko se boste gibali med dobrimi prijatelji.

 

STRELEC 

Vrteli se boste v krogu in razmišljali, le kam so se umaknile vse pozitivne energije. Trenutno vam zvezde res niso naklonjene in počakati bo potrebno, da se nemir in vaša potreba po partnerjevi pozornosti vrne. Da razbijete monotonijo in slabo razpoloženje zapolnite prosti čas.

 

KOZOROG 

Počasi se stvari odvijajo v želeni smeri. Niste še čisto prepričani ali je to pot, ki prinaša prave rezultate s katerimi boste lahko dokončno prinesli odločitev o človeku, ki vam je zasedel srce. V kolikor ne boste stvari vzeli zelo resno se lahko zgodi, da boste v končnem obračunu ostali sami!

  

VODNAR 

Nekaterim od vas bo zelo pomembno, da končno osvojite srce osebe s katero se že nekaj časa opazujete, pri tem pa ne boste pokazali nobene namere, da bi se pustili odgnati, saj vam vaš ego tega ne bo dovoljeval. Sigurno, da se lahko stvari korenito spremenijo čez noč.

 

RIBI  

Situacija na delovnem mestu ne bo rožnata. Obremenjeni boste s kopico dela, ki vas še čaka. Večje obremenitve in nesoglasja sledijo v četrtek in petek, ko boste zaslutili, da se oddaljujete od samega bistva. Še je čas, da popravite napako in stvari izpeljete tako, kot se od vas pričakuje.

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Vitez mečev

Pričakujte nenadne in nepredvidljive dogodke, prihaja zmeda in kaos. Lahko, da je to vstop osebe v vaše življenje, ki je neustrašna, malo tudi groba, zelo očarljiva ampak nezanesljiva. Zna biti zvesto in močno sodelovanje, dokler bo tej osebi to koristilo. Ne zaupajte prehitro, da ne boste prizadeti in žalostni.