Tedenski horoskop

TEDENSKA NAPOVED OD  9.9. DO 15.9. 2019

TEDENSKA NAPOVED OD 9.9. DO 15.9. 2019

OVEN

Vtem tednu se boste no vsaj morali bi se ukvarjati z tematiko družina in vse kar je v krogu vaše družine, razrešujte, pogovarjajte se in sklepajate kompromise, zelo primeren teden da razrešite kar se rešiti da. Lahko da boste imeli občutek omejenosti ali oviranosti ampak naj vas to ne prestraši, preteklost je dohitela sedanjost in potrebno je narediti inventuro kaj in kako naprej oziroma s kom in kam. Srečno.

 

BIK

Ste na dobri poti da dosežete zastavljene cilje, samo ne bodite bikovsko trmasti , ne umikajte se pred ovirami in tako boste na dobri poti k uspehu, pa naj bo to poslovno, prijateljsko, ljubezensko ali družinsko v vsakem primeru gre v tednu pred vami za uspeh. Sodelovanje z osebo rojeno v znamenju devica ali zadeva iz tega obdobja (avgust-september). Če so težave z zdravjem v tem tednu pričakujte izboljšanje.

 

DVOJČKA

V tem tednu boste delovali umirjeno kot da ste se predali ampak v sebi čutite da temu ni tako, lahko bi rekla da ste šli samo po zalet da lahko nadaljujete kjer ste obstali. Bodite previdni in nikakor površni in seveda da ne pozabite v preteklosti ste že imeli podobno situacijo. Vse zadeve, odnosi vse kar trenutno visi v zraku se bo že v naslednjem tednu pokazalo v pravi luči. Vse kar je vam skrito se bo pokazalo zato mirno v teden ki je pred vami.

RAK

Ja seveda v vas je želja po premiku naprej (poslovno, prijatelji, ljubezen )ampak nikakor ne zberete te moči v sebi, zakaj je temu tako se vprašajte ? Ali ste bili iskreni, ali si želite samo potrditev, je vaša avtoriteta lažna ? No to so vprašanja za vas osebno in sami najbolje poznate odgovore. Skratka ko si boste v tem tednu odgovorili na ta vprašanja boste točno vedeli kaj in kje morate narediti korak. Pa pogumno naprej.

 

LEV

Pred vami je pester teden, nekaj ste si zamislili oziroma nekaj načrtujete že nekaj časa no v tem tednu je čas za premike naprej. V pomoč vam bo starejša moška oseba ki vas bo spodbudila in dodala energijo ki jo potrebujete. Ta oseba je močno karizmačnita in zna vplivati na ljudi zelo dobro mu je prisluhniti. Uporabite razumski pristop in čustva pustite ob strani, kajti vabilo v čustveni odnos ne bo uspelo.

 

DEVICA

V tem tednu se boste dobro počutili v svoji koži, predvsem če boste vsaj malo poslušali svoje telo in upoštevali na kaj vas opozarja. Malo boste delali bilanco takšno da boste malo pretehtali svoje finance, odnose in ljubezen, nič narobe prav je tako. Zaželeli si boste izboljšati odnose z osebami rojenimi v znamenju kozoroga ali ovna. Privoščite si kakšen nakup nove obleke da se nagradite. Starejša ženska oseba naj vam bo vzor in motivacija ne bojte se je, ne želi vam nič slabega.

 

TEHTNICA

V tem tednu bo v osredju vaša družina in družinski odnosi ter vsi odnosi v katera ste vpeteni. Spet bo prišla do izraza vaša notranja tehtnica. Tehtali in tehtali boste , seveda razumsko nikakor čustveno....in pretehtali boste kateri odnosi vam pomenijo največ in katere odnose poglobiti-utrditi, tista druga pa malo pustiti na stranski poti. Starejša oseba vam lahko pokaže čustveno naklonjenost, ampak vedite da je ta oseba zelo previdna in dela počasne korake.

 

ŠKORPIJON

Tudi vam škorpijoni se bo dogajalo v tem tednu, kar nekaj poti boste opravili pa naj bodo to kratke ali dolge za vas to ni pomembno, ampak je pomembno da se zadeve premikajo. Vedite da ljudje ki jih boste srečevali v tem tednu ostanejo z vami v prihodnjosti oziroma bodo pomembni za vašo prihodnjost. Zato vam svetujem da v tem tednu veliko poslušate da boste slišali in manj govorite. Če boste poslušali moj nasvet ima teden pred vami, za vas zelo pomembno sporočilo.

 

 

STRELEC

V tem tednu si boste vzeli čas da boste lahko razmislili kaj je resnično in kaj lažno v vašem okolju. Kot da bi se kalili in urili za naprej, vsekakor pa se morate izogibati slabemu razpoloženju. Oseba mlajša od vas ali  rojena v zračnem znamenju in je  v vaši bližini je spretna bojenica ali bojevnik, zato previdno. Ne bodite prenagljeni in neprevidni pretehtajte vse možnosti. Če boste prišli do neke nove ideje ali spoznanja pa lepo prosim nikar ne bodite obsedeni s tem, počasi se daleč pride.

 

KOZOROG

Za vas kozoroge bi lahko rekla da se bo vse postavilo na svoje mesto tako kot mora biti. Končno si boste lahko malo odahnili . To ne pomeni da vas ljudje ne razumejo in nikar se ne počutite nerazumljeni, dajte se sprostiti in zaupajte da je vse tako kot mora biti, no vsaj v tem tednu. Čaka vas pot ali potovanje z posebno vsebino. Res pa je da boste pri sebi že delali nove načrte in izzive za naprej, nič narobe prav je tako saj boste končno slišali sebe in s tem kaj si želite za naprej in tako je prav

 

VODNAR

Tale teden bo za vas precej čustveno obarvan, nekako boste prišli do spoznanja kaj vas dela srečne, polne energije, ljubljene in zadovoljne. Mladost vam bo trkala na vrata, zato bi bilo dobro da se odprete in si dovolite da ste lahko srečni. Kot da bi se zbudili iz nekakšnega spanca ali dremeža. Odsetujem vam ljubosumje in posesivnost in še nekaj za konec, priznajte si da seks in ljubezen ni eno ta isto, zato ločite ta dva pojma.

 

RIBI

Ribice boste imele v tem tednu priložnost da naredite spremembe okoli sebe in vse te spremembe vas peljejo k stabilnemu temelju pa naj bo to služba, odnosi ali ljubezen. Utrjevali boste vse kar je dobro in povezano z vami. Nikar ne bodite živčni in neodgovorni, kajti salbo se bo ponavljalo tako dolgo dokler se ne boste naučili delati in delovati prav. Za vas pomembna oseba v znamenju kozoroga ali vam bo v pomoč ali pa samo za vzor. V vsakem primeru je dobrodošla.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.

123movies