NAPOVED ZA LETO 2023

NAPOVED ZA LETO 2023

NAPOVED ZA LETO 2023
Kar koli se je začelo pred tremi leti se v tem letu še pospeši.
Karkoli ste se odločili v lanskem letu boste v tem letu pokazali v dejanjih. V tem letu se lahko preselite ali doživite spremembo povezano z domom in družino. Potovanja bodo pogostejša. Lahko, da boste menjali službo ali pa se boste odločili za novo smer v poslovnem življenju. Če se ne preselite, boste spremenili, zamenjali, predelali ali na novo opremili pohištvo, da boste dobili občutek spremembe. Spremembe se nakazujejo tudi v zdravju in količini denarja, ki Vam je na voljo. Vse spremembe, ki se zgodijo peljejo v srečnejše in pozitivne smeri. Možen je vstop človeka rojenega v znamenju Raka v Vaše življenje, možna sprememba v odnosu do ljudi v tem znaku ali v teh mesecih Junij – Julij. To je leto v katerem boste vse kar Vas je utesnjevalo ali zadrževalo enostavno prerasli, kot tudi nov način razmišljanja bi bil zelo dobrodošel. Vse kar ne potrebujete več odvrzite, sledi prelom s preteklostjo.
Na duhovnem področju Vas podpira 7 palic, ki pravi, da pridobite pogum in zagovarjajte stvari, ki jih cenite. Ne privolite na kompromise ali poravnave z ljudmi rojenimi v znamenju Leva ali v teh mesecih Julij – Avgust, lahko zaupate v svoje izkušnje in svoji intuiciji. Ne bodite dominantni in odvisni od središča pozornosti ali priznanja okolice. Morate zaupati sami sebi, saj ste dovolj ustvarjalni. Naj Vas prva zavrnitev ne vrže iz tirnice, kajti ,kljub vsemu boste obdržali uspešen položaj v uspešnem podjetju.
Področje Vaše duševnosti imate 7 mečev in tukaj je nemočen um, ki ve kaj bi ampak vedno znova ponavljate pogojnike ; da, toda, če ; ali ponavljate razlage zakaj stvari ne bi delovale. To razmišljanje izvira iz družinske tradicije in eden od Vaših staršev Vam je vcepil tak način razmišljanja oziroma negotovost.
Zelo naporni bodo meseci Januar – Februar, v službi boste omejeni in ne boste prenašali rutine, ne delajte poskuse brez odgovornosti in pazite se nepoštenja. Bodite praktični, inovativni saj boste začutili potrebo po svobodnem odločanju in se trudite v smeri samostojnega dela, ki bo vsem v dobro.
Sedaj smo na čustvenem področju in tukaj imate 7 čaš, ki nakazujejo popuščanje čutom, močna strast, nagnjenost k sumu in odkrivanju tuje intime, pazite, da boste imeli nadzor nad svojimi čuti. Tukaj Vas moram tudi opozoriti, da ne boste pretirano zapravljali, izogibajte se alkoholu ali kajenju in tudi pri prehrani bodite previdni. Tukaj so negativna čustva, ki niso pod kontrolo. Odpirajo se spomini iz preteklosti in sedem je število pretiravanja. Tudi tukaj je družinski vzorec, pojdite po spominu nazaj, da boste le tega ozavestili in tudi prerasli z samoanalizo in nego doma.
Tukaj je slika strahu pred neuspehom, občutkom omejenosti in oviranosti. Ta strah je nastal pred sedmimi meseci ali sedmimi leti, povezan pa je z zdravjem, delom in denarjem, lahko je povezava z osebo rojeno v znamenju Bika. To je strah pred samoto in revščino. V takšni stiski dragi moji se morate paziti, saj se tudi Vaše telo odziva temu primerno.
Dobro je vztrajati, ker se kriza v domu končuje in sledi uspeh v odnosu.
Sledi bogastvo in žetev po napornem letu.

Za več sem dosegliva na številki 090 62 00 Jolandax

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Kraljica palic

Ostanite zvesti sebi in si zaupajte. Prihaja denarna in čustvena stabilnost in skorajšnje izboljšanje razmer. Lahko predstavlja soprogo, mamo ali dobro prijateljico, na katero se lahko zanesete. Je iznajdljiva, lahko malo domišljava in oblastna. Lahko jo prosite za pomoč. V mesecih ognja lahko začnete pomembne poslovne projekte ali razrešite partnerski odnos.