HORSKOP ZA MESEC NOVEMBER

HORSKOP ZA MESEC NOVEMBER

OVEN  21. 3. – 20. 4.

V prihajajočem času boste občutili potrebo, da se spet vrnete k svojim koreninam, da odkrijete svoje bistvo in ste tisto, kar ste v resnici. Dovolj vam je bilo ugajanja za vsako ceno, ne glede na to, kakšne koristi ste imeli od tega. Pustite si čutiti, kar ste skrivali v sebi.

 

BIK   21. 4. – 21. 5.

Če čutite, da vam ostaja veliko energije, jo usmerite v delo, saj boste v poslovnem svetu zablesteli takoj, ko se boste prikazali na prizorišču. Prav tako skrivnostni boste v ljubezni, kjer se ne drugi ne vi sami ne boste dobro vedeli, kaj hočete, zato boste raziskovali in čakali.

 

DVOJČKA  22. 5. – 21. 6.

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, na vsakem koraku boste izžarevali prav posebno energijo, ki bo k vam privlačila množice ljudi. To vam bo prijalo, saj boste tako lahko vsakomur učitelj in svetovalec, pa še malce boste lahko pozabili na delo, ki vam ne bo šlo prav gladko od rok.

 

RAK  21. 6. – 22. 7.

Če ste do sedaj svoje cilje dosegali s pridnostjo, boste v prihodnjih dneh, vsaj kar se tiče dela in službe, precej bolj lenobno razpoloženi. A to boste znali prikriti z resnobnim vedenjem in strateškim načrtovanjem prihodnosti, kar bo pomenilo le to, da si boste resne opravke preložili na jutri.

 

LEV  23. 7. – 23. 8.

Čakajo vas sicer naporni dnevi, ko se boste pošteno trudili za svoj denar, ampak tudi veliko prijetnih ljudi, ki vam bodo popestrili še tako zoprn trenutek. Zapomnite si, da ni vse v vaših rokah in se poskusite prepustiti toku dogajanja, predvsem pa poskrbite, da vas bo odpeljal nekam na lepše.

 

 

DEVICA  24. 8. – 23. 9.

Svojih težav ne poskušajte reševati z veliko dela, še manj če ste poslovno vezani na partnerja ali koga drugega, saj boste podlegli pričkanju, na koncu pa vse opravili sami. Posvetite se sebi, svojemu videzu, svoji notranjosti in se poskusite razvajati, kolikor se le da.

 

TEHTNICA 24. 9. – 23. 10.

Spomnite se, da življenje ni samo delo, ampak tudi zabava. Dovolite si začutiti optimizem, ki bo v zraku, in se vsaj za trenutek prenehajte ubadati s prihodnostjo. Mesec bo mineval v znamenju poslovnosti, ne imejte prevelikih oči, pa se bo vse dobro izteklo. Med vikendom počivajte!

 

ŠKORPIJON 23. 10. – 23. 11.

Lep začetek meseca je pred vami, nekje zmes pa se bodo stvari obrnile nekoliko na slabše. Naleteli boste na ovire, ki jih niste predvidevali, kar vas bo neprijetno presenetilo. Konec meseca prinaša nekaj sprostitve, a kljub temu boste obremenjeni, zato poskušajte vikende preživeti sproščeno.

 

STRELEC  24.11. – 22. 12.

Obveznosti v mesecu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki lahko pomenijo tudi preizkus zvestobe.

 

KOZOROG  23. 12. – 20. 1.

Vaše intimne želje bodo usklajene z razumom, kar vam bo vlivalo dobre volje in optimizma, ki vam bosta v preostanku meseca prišla še zelo prav. Začetek meseca izkoristite za živahno druženje, saj boste med naslednjim vikendom nerazpoloženi za velike skupine ljudi, potrebovali boste mir in intimo.

 

VODNAR 21. 1. – 19. 2.

Radoživi boste, z glavo med oblaki, polno idej, ki jih boste hiteli uresničevati. Prav neverjetno je, kako lepo vam bo uspevalo, da besede spremenite v dejanja, pri tem pa boste trmasti in vztrajni kot le malokrat. Čez vikend si vzemite čas za prijatelje in sorodnike.

 

RIBI  20. 2. – 20. 3.

Primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste prav neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Zapluli boste v nepreverjene vode, za raziskovanje katerih je potrebno veliko časa, vi pa si ga boste težko vzeli. Čaka vas čustveni mesec.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Osmica palic

Situacije se bodo dogajale kar same od sebe, hitro se boste morali odločati in obvladovati. Bodite odločni pri ovirah in težavah. Poleg posla in dodatne odgovornosti, karta prinaša prebuditev ljubezni.