NAPOVED ZA LETO 2020

NAPOVED ZA LETO 2020

V tem letu smo stopili v 4 (štirico) kar v Tarotu karta CESAR

To je obdobje ustvarjalnosti in vodstva, v katerem bodo ljudje od Vas pričakovali, da se boste podajali v položaje v katerih boste lahko dokazali lastno odgovornost in zanesljivost.

V tem letu boste začutili potrebo po spremembi, potovanju, novih potezah ali odpiranju novih življenjskih področij. Želja po razčiščevanju odnosa z očetom ali očetovskimi figurami in po prevzemanju vodilnih položajev. V tem času Vam bo šlo dobro od rok pogajanja in mirovniške poteze.

 To je idealno za sprostitev napetosti med ljudmi rojenimi v znamenju Ovna, Marec – April za vodenje Vaših razmerij s temi ljudmi v nove smeri. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki Vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Bika.

Meseci, Marec – April je dober čas za nove podvige. V tem času boste zlahka ugotovili, kaj počnete z lahkoto, kaj pa Vam gre težje od rok. Ne smete se predati, ampak postaviti svojo avtoriteto. Zelo primeren čas za celjenje in reševanje odnosov s pomembnimi moškimi.

Vaši darovi in potenciali v tem letu:

Na področju DUŠEVNOSTI imate 4 meče, kateri Vas podpirajo, da boste reševali konflikte, imeli boste diplomatski pristop. Bodite objektivni in pozorni, kajti imeli boste ugodne priložnosti. Dovolj ste pogumni in neustrašni, samo opustite navezanost na stvari in ljudi. Imejte filozofski pogled na svet okoli sebe. Ne pretiravajte v dobrih namenih in ne bodite velikopotezni ali vsiljeni, kajti to odbija ljudi v Vaši okolici. Velikodušnost Vam ne prinese hvaležnosti. Ne dvomite in ne obžalujte ničesar, kajti če boste razmišljali tako boste pomembne odločitve samo odlagali. Začutili boste potrebo po samoti in miru, da se boste lahko posvetili sami sebi.

V mesecih Oktober – November pazite na zdravje in tudi počivati morate dovolj.

Duhovno področje ali osebna rast , kot pravim temu Vas podpirajo 4 palice, ki Vam pomagajo, da se lahko upirate težavam.

 Z lahkoto boste odstranjevali ovire in dosegali cilje, če boste sposobni videti resnico o sebi, kar je včasih težko. Izogibajte se stalnemu protestiranju in , da morajo biti Vaše vrednote vedno na prvem mestu.

 V času Ovna : Marec – April ali z ljudmi rojenimi v tem znamenju, boste doživeli pravo akcijo, zastavili visoke cilje in dosegla blaginjo.

Na ČUSTVENEM področju boste imeli nekaj težav ampak, kot vidim boste dobro premagovali čustvene prepreke. Znebiti se morate čustvene odvisnosti, bili ste že ranjeni in imate zamero iz preteklosti. Pojdite iz oklepa in se ne mučite z lastnimi občutji in razpoloženji, kajti to je ovira na poti do sreče. Odločite se in se podajte na pot notranjega in zunanjega razkošja, izpolnitve in notranjega zadovoljstva.

 Ne boste več voljni prenašati dvojnosti. Vidim, da se boste  razkazovali z luksuznimi predmeti ( zlatnina, starin, računalniki, visoka moda, avto ali kar koli v pomenu razkošja ). Razkošje pa lahko v tem obdobju prinesejo v Vaše življenje ljudje rojeni v znamenju Raka ali družinski člani ali širše sorodstvo. V mesecih Junij – Julij se boste počutili utrujeni in nezadovoljni. Naredite prelom z preteklostjo. V tem letu lahko pride tudi do zanositve pri vas ali v vaši družini

Na področju zdravja in denarja vidim moč in vitalnost, ta predstavlja poznavanje svojih meja in omejitev ali sposobnost urejanja svojega področja, kar je pravi pomen moči. Zaplete z ljudmi rojenimi v znamenju Kozoroga ali iz teh mesecev : December – Januar, boste z lahkoto razrešili, če boste le upoštevali svoje območje. Skozi finančne težave bo nujna potrpežljivost. Sledi zmaga na vseh področjih, duševna moč, čustvena moč, telesno zdravje in blaginja – pridobite življenjsko silo.

Če želite bolj podroben vpogled me lahko pokličete na 090 62 00 Jolanda

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Vitez mečev

Pričakujte nenadne in nepredvidljive dogodke, prihaja zmeda in kaos. Lahko, da je to vstop osebe v vaše življenje, ki je neustrašna, malo tudi groba, zelo očarljiva ampak nezanesljiva. Zna biti zvesto in močno sodelovanje, dokler bo tej osebi to koristilo. Ne zaupajte prehitro, da ne boste prizadeti in žalostni.