NAPOVED ZA MESEC JUNIJ IN JULIJ TER Seznam mrkov

NAPOVED ZA MESEC JUNIJ IN JULIJ TER Seznam mrkov

V petek 5.6. se je zgodil Lunin mrk na 15° Strelca . Vpliv sezone mrkov smo čutili že kak teden prej.

Vsak Lunin mrk prinaša novo usodo. Lunin mrk na 15° Strelca s stopinjami astrološkega znamenja Dvojčkov, se bo dotaknil našega razmišljanja in komunikacije.

Mrki vedno delajo v paru s tokratnim Sončnim mrkom 21.6. na 0° Raka, ki simbolizira dom družino … Odprle so se stare družinske teme, rane, drame, vse kar je preživeto se zaključuje s 5.7. z Luninim mrkom na 13° Kozoroga.

Zaradi karmično obarvanih mrkov bomo morali sprejeti odgovornost za vsa svoja pretekla dejanja, odločitve ipd.

Slednji Lunin mrk bo deloval bo na stopinjah astrološkega znamenja Ovna, ki nas bo po Marsovo presenetil in poklical na odgovornost pred druge in druge obratno pred nas. Kar smo sejali to bomo želi ali dobro slabo vse se nam povrne. Le za nekaj trenutkov bomo mogoče imeli občutke, kot da je na področju kjer se nas je dotaknil mrk, ugasnilo vso upanje in svetloba, ki pa na koncu premaga temo. Lažje bomo zadihali šele po 20.8.

 

Kako bomo posamezniki čutili vpliv mrkov.

Mrki bodo aktivirali področje v naši natalni karti kjer se nam pojavljajo stopinje 15°, 0°, 13°, in tam kjer imamo Strelca, Raka in Kozoroga. Teme katerekoli od 12-ih astroloških hiš, ki jih mrki aktivirajo bodo v ospredju. Prav tako bodo mrki aktivirali naše natalne planete, ki bodo kot igralci na določenih področjih spreminjali in  zaključevali našo usodo ter nas popeljali k novim obzorjem naproti, utrujene, vendar razbremenjene določenega dela karmičnega bremena.

 

Vaše počutje v času mrkov v »Tarot izračunu«, junij, julij 2020

 

Primer izračuna, da se najdete v spodnjem Tarot-izračunu za mesec junij in julij

Primer izračuna: (7. dan rojstva) (3. (marec) mesec rojstva) (7+3) = 10 se gleda pod 1

In tako naprej glede na seštevek vaših podatkov.

 

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 1.

Že na začetku leta ste začutili težo, ki vam je ukrivila hrbet. Čas mrkov, bo za vas še posebej boleč, vendar vam bo ponudil nove priložnosti za nove začetke, podpise pogodb na katerem koli področju že, ki dolgoročno z veliko truda prinašajo že v naslednjem letu večje prihodke. Prve priložnosti se pokažejo že konec julija.

 

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 2.

Preživeti odnosi bodo razpadali. Razčiščevanje s pomembnimi ženskami v vašem življenju bo na tapeti v času mrkov. Previdno pri vsaki izrečeni ali napisani besedi. Problemi v družini in z zdravjem. Čas je, da spremenite način prehranjevanje in ste prijaznejši do svojega telesa.

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 3

Čustva in še enkrat čustva vas bodo dobesedno mlela v teh dveh mesecih. Veliko idej in ročnih spretnosti, vendar bo potrebnega še veliko dela za trdno postavljanje temeljev in popravljanje napak ter sprejemanje odgovornosti v mesecu juliju. Pazite na težo.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 4

Že od začetka leta ste se znašli z rožnatimi očali na nosu. Nič ne gre po vaših načrtih. V času mrkov se še posebej zalomi z zamudami, ovirami in nekaterimi uradnimi problemi. Prepustite se naj življenje samo prinese in vas prijetno preseneti. Bolj kot namreč načrtujete bolj se razblini kot milni mehurček.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 5

Občasne melanhonije v letošnjem letu se še niste navadili. V tem času mrkov izredno previdno pri gibanju in glede opozoril, ki vam jih pošilja organizem. Vendar brez strahu, ne razvije se resna bolezen.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 6

Mrki vam prinesejo celo vrsto zaključkov, zaradi tega boste bogato nagrajeni. Možna kakšna dediščina ali več denarja. Posvetite se družinskim članom, da omilite vse kar so mrki prinesli na dan.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 7

Bolj pogosti bodo glavoboli, nespečnost iz zastoji v tem času. Energija mrkov vam prinese nove ideje, vendar počakajte vsaj do konca julija, da jih popeljete v realizacijo, prej pa še dobro razmislite o vsem in pretehtajte možnosti za in proti.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 8

Skladnost ali spopad je moto tega leta. Najvišji gospodar karme vas kliče na odgovornost, ne glede na to kdaj se je kaj zgodilo, lahko je bilo to v letošnjem letu, preteklih letih ali inkarnacijah. Ni pomembno, kajti sedaj je prišel čas, da dobite vse v paketu kot ste ga vi predajali drugim.

 

Za vse, ki se vam rojstni datum to je datum rojstva in mesec sešteje na 9

Čustveno leto in hkrati tako osamljen čas v tej sezoni mrkov. Včasih se vam zdi, da se vam duša trga iz prsi. Bolj kot boste verjeli v svoj ego in prav, verjemite globji je lahko padec. Odmaknite se v tišino in prisluhnite sebi ali svoji notranji ženski prijateljici ali pomembnim ženskam v vašem življenju, ki se vam pojavijo ravno v tem času kot najboljše vodnice in opora.

 

Prispevek sem za vas pripravila, Šlogarca«

 

Documents to download

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Vitez mečev

Pričakujte nenadne in nepredvidljive dogodke, prihaja zmeda in kaos. Lahko, da je to vstop osebe v vaše življenje, ki je neustrašna, malo tudi groba, zelo očarljiva ampak nezanesljiva. Zna biti zvesto in močno sodelovanje, dokler bo tej osebi to koristilo. Ne zaupajte prehitro, da ne boste prizadeti in žalostni.