NAPOVED ZA MESEC NOVEMBER

NAPOVED ZA MESEC NOVEMBER


V tem mesecu boste začutili potrebo po razčlenjevanju vseh razmerij, v vsa v katera ste zapleteni; prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska. Vrednotili jih boste po tem ali so dobra za Vas, ali Vas podpirajo na način kot ga želite Vi ali pa si kakšnega sploh ne želite več, nekatera boste želeli poglobiti, druga tista ki pa ste jih prerasli pa razdreti. Veliko boste razmišljali o skupnem življenju in tudi o preselitvi. Postavljeni boste med dvema zadevama, dvema stališčema, dvema smeri, ali dvema osebama, veliko razmišljanja katera izbira oziroma odločitev je boljša, lahko tudi kako v življenju spojiti dve zadevi v višjo celoto v osebnem in poslovnem smislu. Ne bojte se, imate razvit šesti čut, ki Vam bo v veliko pomoč, smo poslušati ga morate znati.
6 PALIC – duševno -Na področju zavesti in uma imate 6 PALIC, kar pomeni, da bo Vaše razmišljanje nepristransko, logično in razumsko, osredotočeni boste na določen namen, Vaš um doživi val navdiha, nenavadne ideje, pojavila se bo želja po učenju, imeli boste izvirne ideje in vse to Vas vodi k uspehu, če boste dobro sodelovali z drugimi in dobro organizirali, ne zavrzite svojih idej in misli ampak jih jasno posredujte naprej, da Vas bodo drugi razumeli. Tukaj ni dobro, da ste revolucionarni, preveč klepetavi in radovedni. Zelo pomembno je razviti dober odnos z ljudmi rojenimi v znamenju VODNARJA.
6 ČAŠ – čustveno-Na področju čustev imate 6 ČAŠ, kar pomeni - čustveno ugodje, ampak ker ste že bili razočarani in ranjeni in to sega v preteklost, ki pa še ni izgubilo svoje ostrine in globine. Glejte to razočaranje Vam tudi nudi priložnost za preobrazbo,če ga zavestno podoživite in se soočite z njim, ga lahko premagate in spremenite v nekaj pozitivnega in lepega kot metulj. Zato imate v tem mesecu možnost, da doživite to čustveno ugodje, ki bo za Vas zdravilno, lahko Vam ga prinesejo ljudje v vodnem znamenju,( ali pa ste osebo spoznali v vodnih mesecih) to bo nova ljubezen in silovita privlačnost, doživeli boste intenzivno čustveno moč. Pazite, da ne boste preveč posesivni in ne istoveti sex in ljubezen, kajti to sta dva povsem različna pojma. Pazite, da boste kontrolirali svoje reakcije, kajti včasih ste lahko precej nepredvidljivi, zato pazite, da ne boste nihali iz ene skrajnosti v drugo. V tem obdobju boste veliko razmišljali o materinstvu.
6 PALIC-duhovno-Na področju duha, intuicije in vizij imate 6 PALIC, kar je zmaga, duhovna poživitev in širitev, dobite življenjsko moč, zelo boste ustvarjalni, imate motivacijo, slavili boste močno zmago ali dobitek, tukaj je nujno, da ste potrpežljivi in da se izogibate skrajnosti, ker je možnost, da se spregledajo napake, ne bodite nečimrni ali arogantni, pa tudi meje boste morali postaviti. Lahko Vas postavijo za vodjo in slavite zmago v koraku z osebo v znamenju LEVA.
6 DISKOV-denar,zdravje-Na področju dela, denarja in telesa imate 6 DISKOV, kar je uspeh, telesni, materialni dosežek in pridobitev, slediti morate šest stopenjski formuli ;
1. uspeh lahko dosežete z disciplino in da postopoma delujete,
2. uspeh pride če boste odprti in dovzetni za priložnosti, ki se ponujajo same
3. hodite po poti srca in razuma
4. ostanite pristni in zvesti resnici
5. način sporazumevanja naj bo točen in jasen, da ga drugi razumejo
6. ostanite vztrajni, namesto da izgubljate energijo s skakanjem iz enega položaja v drugega
Ker boste imeli tudi ugodne finančne priložnosti se varujte nepoštenja.
Uporabljajte prirojene sposobnosti za delo z ljudmi.
Uživajte v sodelovanju z ljudmi vseh starosti,dobro veste, kaj potrbujete in želite, česa pa ne, potrbujete in ne želite na področju,čustvenih razmerij, globoko spoštujte in cenite načela prijateljstva in ljubezni, ki ju prinašate in izražate!
Za več sem dosegeljiva na številki 090 62 00- Jolanda


x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Vitez mečev

Pričakujte nenadne in nepredvidljive dogodke, prihaja zmeda in kaos. Lahko, da je to vstop osebe v vaše življenje, ki je neustrašna, malo tudi groba, zelo očarljiva ampak nezanesljiva. Zna biti zvesto in močno sodelovanje, dokler bo tej osebi to koristilo. Ne zaupajte prehitro, da ne boste prizadeti in žalostni.