Mesečni horoskop

NAPOVED ZA OKTOBER

NAPOVED ZA OKTOBER

MESEČNA NAPOVED in v mesecu oktobru pridemo v število 7 kar nam napoveduje si preberite spodaj....

7 KOČIJA

Gibanje ali sprememba in stalnost ali počitek,
Sta prva in druga skrivnost narave!
Na pozitiven način spodbujam in motiviram soljudi.
Odgovorna sem za tisto, kar povzročim.
Uživam v kombinaciji miru in dejavnosti!
Kar koli se je začelo pred tremi meseci-tedni se v tem mesecu še pospeši. Karkoli ste se odločili v septembru boste v tem mesecu pokazali v dejanjih. V tem času se lahko preselite ali doživite spremembo povezano z domom in družino.
Potovanja bodo pogostejša.
Lahko, da boste menjali službo ali pa se boste odločili za novo smer v poslovnem življenju. Če se ne preselite, boste spremenili, zamenjali, predelali ali na novo opremili pohištvo, da boste dobili občutek spremembe.
Spremembe se nakazujejo tudi v zdravju in količini denarja, ki Vam je na voljo. Vse spremembe, ki se zgodijo peljejo v srečnejše in pozitivne smeri.
Možen je vstop osebe rojenega v znamenju Raka v Vaše življenje, možna sprememba v odnosu do ljudi v tem znaku.
To je mesec v katerem boste vse kar Vas je utesnjevalo ali zadrževalo enostavno prerasli, kot tudi nov način razmišljanja bi bil zelo dobrodošel.
Vse kar ne potrebujete več odvrzite, sledi tudi prelom s preteklostjo.

Na duhovnem področju Vas podpira 7 palic, ki pravi, da pridobite pogum in zagovarjajte stvari, ki jih cenite.
Ne privolite na kompromise ali poravnave z ljudmi rojenimi v znamenju Leva, lahko zaupate v svoje izkušnje in svoji intuiciji.
Ne bodite dominantni in odvisni od središča pozornosti ali priznanja okolice. Morate zaupati sami sebi, saj ste dovolj ustvarjalni. Naj Vas prva zavrnitev ne vrže iz tirnice, kajti kljub vsemu boste obdržali uspešen položaj.


Področje Vaše duševnosti imamo 7 mečev in tukaj je nemočen um, ki ve kaj bi ampak vedno znova ponavljate pogojnike ;da, toda, če ;ali ponavljate razlage zakaj stvari ne bi delovale. To razmišljanje izvira iz družinske tradicije in eden od Vaših staršev Vam je vcepil tak način razmišljanja oziroma negotovost.

Sedaj smo na čustvenem področju in tukaj imamo 7 čaš, ki nakazujejo popuščanje čutom, močna strast, nagnjenost k sumu in odkrivanju tuje intime, pazite, da boste imeli nadzor nad svojimi čuti.
Tukaj Vas moram tudi opozoriti, da ne boste pretirano zapravljali, izogibajte se alkoholu ali kajenju in tudi pri prehrani bodite previdni.
Tukaj se pokažejo negativna čustva, ki niso pod kontrolo. Odpirajo se spomini iz preteklosti in sedem je število pretiravanja. Tudi tukaj je družinski vzorec, pojdite po spominu nazaj, da boste le tega ozavestili in tudi prerasli z samoanalizo in nego doma.
Tukaj je sliko strahu pred neuspehom, občutkom omejenosti in oviranosti.
Ta strah je nastal pred sedmimi meseci ali sedmimi tedni, povezan pa je z zdravjem, delom in denarjem, lahko je povezava z osebo rojeno v znamenju Bika.
To je strah pred samoto in revščino. V takšni stiski dragi moji se morate paziti, saj se tudi Vaše telo odziva temu primerno.

Želim vam srečno v mesecu oktobru
Jolanda 090 62 00
x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Petica palic

Karta nakazuje spor, tesnobo, nenadzorovano trošenje denarja ali svoje energije, notranji konflikt, občutek oviran-osti, stvari bodo šle narobe, če ne boste pozorni. Situacijo morate obvladati. Težave so zoprne ampak nenevarne.