Mesečni horoskop

NAPOVED za mesec JUNIJ 2021

NAPOVED za mesec JUNIJ 2021

V tem mesecu se boste zopet postavili nazaj v pokončno držo in zopet boste kazali navdušenje v življenju ,zavedanju in da živite. Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja.
Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja. Večstranska ustvarjalnost in strast do življenjskih doživetij - želja po prikazu polnega ustvarjalnega izraza, sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog ali mask. Prikaz Vaše ustvarjalne in telesne energije.
Sposobnost uporabe vseh raznovrstnih talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča, kar pomeni da boste delovali iz svojih najglobljih središč. V Življenje vstopajo pomembni ljudje, ki vam bodo učetlji…... To je mesec ko Vas bodo zanimale ustvarjalne umetnosti, lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. V tem mesecu boste spet dovolili življenju da Vas zapelje, saj boste čutili ,da ste premagali strahove povezane s preteklostjo.
Veliko boste razmišljala o neodvisnosti tako poslovno kot tudi načinu bivanja, lahko se pojavi želja po bivanju na svojem, mogoče celo v samoti. Dober občutek daje bivanje ob vodi, primerno obdobje za odkrivanje jaza.
Živite neodvisno in uglašeno z okoljem.
Dobro boste zaznavali situacije in ljudi okoli sebe, poslušajte in zaupajte notranjemu glasu saj le ta Vas pravilno vodi.
Prisluhnite tudi mnenju okolice in pazite na zdravje.
Na področju Duševno imate v tem obdobju 2 meča ,kar
pomeni, da se boste morali odločevati med dvema
situacijama, smerema ali dvema osebama, pazite da se v
instinkt ne bodo mešala čustva, saj večkrat se čutite dolžne
da morate pospraviti nered ,ki so ga povzročili drugi ,
ne smete biti labilni in neodločni, imeli boste težave s prijatelji in boste razočarani nad okolico.
Prisluhnite sebi da boste rešili svoje dvome in sprejeli odločitve ki bodo Vam prinesle notranji mir.
Doživeli boste tudi eno zelo prijetno srečanje.

Na področju čustev imate v tem obdobju 2 čaši ,kar je za Vas zelo dobro kajti občutili boste ljubezen v sebi in zunaj sebe to je enakovredna ljubezen, ki podpira, neguje in hrani izražali jo boste znotraj družine ali v krogu domačih ljudi, iskali boste varnost in toplino, v tem času ljubezen do dveh ljudi, dveh položajev, dveh talentov, tukaj se mi nakazuje doživetje prave romantike.
Samo opozorilo pamet naj brzda čustva.

Kar se tiče duhovnega stanja Vaše zavesti ali kakor pravimo temu osebna rast človeka imate 2 palici, ki se nanašata na obdobje Marec-April se pravi, da boste postavili ravnovesje in združitev ,pridobite vitalnost, moč in pogum za premike v nove smeri, tukaj boste ujeti v razmišljanje o neodvisnosti in samostojnosti,
ker boste začutila zelo veliko energije ,velja kljub vsemu da je previdnost nujna kot tudi predrugačenje urnika. Ne bodite tekmovalni, saj je treba najprej narediti analizo samega sebe. Poslušajte sebe…. intuicija pravilno odločila, kar pa je zelo pomembno ,da nato hitro ukrepate.

Sedaj smo na področju denarja, zdravja in vsega kar je otipljivo, tukaj imate 2 diska. sprememba , ki je otipljiva zunaj in znotraj in vodi k stabilnosti, trdnosti in gotovosti. Spremembe , ki bodo Vaše življenje širile in utrjevale tudi z ljudmi Kozoroga ali iz obdobja,December,Januar, koristno razmerje in zaslužek z izvirnostjo. Ker odgovornost povzroča živčno napetost, se boste morali naučiti biti strpni.
Vzorci se ponavljajo tako dolgo da se nekaj naučimo.

Kakor koli vsi smo samo ljudje in vem da ste v svoji notranjosti dobra oseba ,imate mogoče moralne zadrške, ampak poguma Vam ne primanjkuje na Vaši življenjski poti so vse možnosti odprte, ne ozirajte se na okolico saj oni ne živijo Vašega življenja ampak Vi sami.

In zapomnite si : Najboljša stvar na svetu je vedenje,
Kako pripadati samemu sebi.
Jolanda 1.6. 2021
090 62 00 1,99/min

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres

123movies