Spllošni horoskop

VODNAR (21.januar – 18.februar) zrak

VODNAR (21.januar – 18.februar) zrak

Sanjač ste, všeč so vam romantične reči, mavrice in čarovnije, enorogi in palčki. Notranjost skrivate in neradi pokažete, kdo pravzaprav ste. Kakor da svetu kažete samo predstavo. Vaš pravi jaz, pa po predstavi izgine. Ne da se vas kategorizirati in popredalčkati. Čeprav ste znani po svoji izjemni prijaznosti, v mnogih pogledih ljubijo zasebnost in ne marajo, da kdo vdira vanjo. Njihova prirojena prijaznost, je povezana z resnično pripravljenostjo pomagati. Vodnarji ste izvirni in idealistični in čim bolj izraziti sta ti dve lastnosti, tem več zadovoljstva jim prinašata. Vodnar je zračno znamenje, zato ti ljudje potrebujejo zrak, tako v telesnem kot v prenesenem smislu. Vodnarji, ki ostanejo veseli in optimistični, celo takrat, kadar življenje postane težko, redko zgubijo upanje. Njihova prirojena človečnost, pa jih vedno spomni na to, da vsi v življenju nimajo toliko sreče kot oni. Ste nepredvidljivi, presenetljivi, neortodoksni, nekonvencionalni, nedoumljivi in zelo zelo bizarni. Karkoli že pričakujemo od vas, zmeraj boste naredili ravno obratno. Pozorni ste na podrobnosti, pa vendar si lahko pozabite obuti nogavice. Prijateljski ste in družabni, vendar vas nekaj zadržuje, da se nikoli ne predate z vsem srcem in dušo. Kakor, da ste zmeraj korak stran ali dlje, da lahko presojate ali ocenjujete.

 

PARTNERSTVO

Izmed vseh znamenj, so ravno vodnarji tisti, ki najtežje navežejo tesno ljubezensko razmerje in ga tudi obdržijo. Njihova močna potreba po neodvisnosti, jim brani, da bi v svoje življenje spustili koga drugega, kajti zavedajo se, da bi v tem primeru morali prilagoditi svoj življenjski stil. Ne glede na to, pa so mnogi vodnarji močno romantični, ko se zaljubijo, postanejo – tako kot njihovi bratranci kozorogi – zelo zvesti.

 

LJUBEZEN

Vodarji imajo radi vse in vsakogar. Imate toliko ljubezni, da je včasih ne morete skrčiti samo na enega človeka. To ne pomeni, da se ne zaljubite – ker se – ampak pričakujete, da vam bodo ljubezenske afere vzele čim manj časa. Ker radi počnete še kaj drugega, ne samo, da ste zaljubljeni. Niste posebno romantični in se včasih zdite vzvišeni in odmaknjeni. Zaradi tistega zasanjanega pogleda. Vaši partnerji pozneje velikokrat rečejo, da vas niso nikoli zares poznali – in vas res niso. Ker nikoli ne razkrijete svojega pravega jaza. Niti svojemu partnerju ne. Dostikrat ste vzvzišeni in ravno ko partner misli, da vas ne zanima več, se zares zagrejete. Seks je kakor vse drugo kar počnete – ekstremen. Lahko vam je všeč ali ne. Lahko uživate v njem ali pa se dolgočasite. Vsaka reakcija pa je globoka. Seks je za vas skoraj intelektualen izziv. Lahko ste sramežljivi. Niste ljubosumni in pustite partnerju veliko svobode, da lahko počne kar hoče – in enako pričakujete tudi zase. Ljubimci nazadnje postanejo vaši prijatelji in ste jim bolj všeč kakor prej, ko so bili še zaljubljeni v vas. Zakon je pri vodnarju čudna reč. Poročite se in živite stran od ljubljene osebe. Držite se zase in le malokdo ve, da ste poročeni.

 

SLABOSTI

Ne marate normalnih, dolgočasnih, vsakdanjih, konvencionalnih reči. Menda ne marate ljudi – marate jih kolektivno in se vam zdi, da jih morate reševati in skrbeti zanje. Glede posameznikov pa niste prepričani. Privlači vas bizarno in čudno. Če kdo išče nenavadno, potem naj gre z vodnarjem. To še posebej velja za ljubezensko življenje in čustvene odnose. V ljubezni ste zelo čudni – ni čudna samo vaša izbira partnerja, ampak tudi paritveni obredi. Drugi prinesejo rože, vi pa recimo crknjeno žabo, in še pomislite ne, da to ni normalno.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Goleni, meča, ahilova peta, hrbtenica, hrbtenjača

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Mogoče bi bila idealna izbira drug vodnar? Pravzaprav ne – preprosti bi imeli dve muziki in dva plesa. Kaj pa dvojčka? Ta zveza bi bila precej bizarna, recimo kot Albert Einstein in Marilyn Monroe. Tehtnica gre dobro skupaj z vodnarjem, vendar ni prave strasti in prepričanja.

Od ognjenih znemenj bi bila najboljša izbira strelec, ker ga ne bi bilo nikoli doma in ga ne bi motila vaša čudnost. Ovna pa bi spravili ob pamet. Pa leva? Njega pa najbrž v umor - in uganite kdo bi bil žrtev.

Stari dobri bik bi bil v redu, vendar bi bilo potrebno veliko preveč kompromisov, da bi zveza lahko trajala. Devica bi vas takoj odpisala, ker vam ni rešitve. Kozorogu pa se še sanja ne, kaj pravzaprav hočete – čisto bi jih zmedlo in bi jo takoj popihali.

Rak bi vas oboževal in se sprijaznil z vašo posebnostjo, zato se splača poskusiti. Škorpijon pa bi se raztreščil ob zidu teme pred vami. Ribe bi vas znale čustveno odpreti, vendar vam to ne bi bilo preveč všeč – ne zares?

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Poskusite z dvojčki z luno v raku, ker je prijeten in topel, ljubeč in klepetav, dober in zabaven.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Petica palic

Karta nakazuje spor, tesnobo, nenadzorovano trošenje denarja ali svoje energije, notranji konflikt, občutek oviran-osti, stvari bodo šle narobe, če ne boste pozorni. Situacijo morate obvladati. Težave so zoprne ampak nenevarne.