Spllošni horoskop

STRELEC (23.november. - 21.december) ogenj

STRELEC (23.november. - 21.december) ogenj

Strelci so največji popotniki. Radi imate svobodo, dostikrat zamudite ali pa pridete čisto na napačen kraj. Zavedate se, da je to lahko za domače in prijatelje nerodno in se poskušate poboljšati. Pa najbrž nima smisla, ker se ne boste spremenili pa naj se še tako trudite. Življenje, ki zadovoljuje strelce je polno izzivov, takoj ko dosežejo nekaj, se lotijo nečesa novega. Sila, ki jih žene k vedno novim ciljem je tako močna, da lahko zasenči vse drugo. In ker imajo oči venomer uprte v prihodnost se prenehajo ukvarjati s trenutnimi dolžnostmi. Strelčevskemu zanosu, optimizmu in ljubezni do življenja ne najdemo para, vendar pa je treba vse te lastnosti nadzorovati. Prirojena gorečnost in zanesenjaštvo strelce dostikrat požene v tveganja. Nenadzorovana gostobesednost se kaj kmalu lahko spremeni v pravo hrupnost. Njihova ljubezen do življenja in smisel za humor sta lahko očarljiva, zgodi pa se, da se  jim izmuzne iz rok – zavedajo naj se, da se žrtvam njihove potegavščine redko zde smešne. Ste tihi puščavnik, srečni da lahko potujete in se učite. Srečni če poslušate druge, srečni da bodržite zadeve zase. Srečni ves čas, razen seveda kadar ste nesrečni. Za vas je nesrečnost druga plat medalje. Imate vse kar potrebujete, bistrost, ustvarjanost, potovalno žilico, mirnost in zdravo pamet. Pa vendar se pogrezate zmeraj globje v obup. Razen seveda, kadar ste srečni.

 

PARTNERSTVO

Strelec ne mara utesnjenosti, kar še posebej velja za ljubezenski odnost. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner se ne bo dolgo obdržal. Strelčev svobodnoljubni duh ne trpi tratenja osebne svobode. Z leti izkušenj pa postanejo važne tudi druge kvalitete. Partnerjeve intelekutalne sposobnosti morajo biti vsaj enake njegovim. V njem iščejo prijatelja ne samo ljubimca.

 

LJUBEZEN

Če ljubezen pomeni, da si zvezan in omejen, potem jo boste raje pustili na miru. Če pa lahko imate hkrati ljubezen in svobodo, potem pa je čisto v redu. Ne marate nobene zveze, v kateri bi imeli zvezane roke, če vas bo kdo hotel zadržati, boste ob prvi priložnosti odšli. Če ste zaljubljeni, ste popolnoma potešeni in odprti svojim partnerjem. In isto pričakujete od njega. Ne znate lagati in goljufati. In naravnost priznate nezvestobo. Po tem ste presenečeni ob reakciji. Zelo ste prijetni in nežni. Staromodno osvajate. Niste samozavestni in v ljubezni potrebujete veliko trepljanja. Ne marate površinskega seksa, raje ste bolj pustolovski in raziskoujoči, to pa lahko počnete samo s stalnim partnerjem. Nerodno pa je, da pravzaprav nimate stalnih partnerjev, ker jih tako zlahka pustite. Ko najdete idealnega partnerja, ste srečni, da lahko z njim skupaj potujete in raziskujete svet. Če imate svobodo, se rade volje umirite in ste z enim človekom in ste zelo dober zakonski partner.

 

SLABOSTI

Radi krivite življenje, da je nepravično, če dobite kaj takega, kar bi vas lahko osrečilo, pa rečete, da ni dovolj. Le kaj bi potem radi? Kdo bi vedel. Saj še sami ne veste in najbrž tudi nikoli ne boste. Vaša slabost je v tem, da se nočete sprijazniti s tem, da ne boste nikoli popolnoma zadovoljeni. Večno se boste potikali naokrog, iskali nekaj, česar ne boste nikoli našli. Namesto da bi se sprijaznili s tistim, kar imate – saj je lepo in dobro. Ne marate biti zvesti, ne marate biti zvezani, ne marate če vas sprašujejo kaj bi radi, če se morate odločati, če se morate urediti in poročati, ne marate vračati sposojenih knjig in denarja. Ne marate se opravičevati, razlagati in biti točni. Ne marate se ustaliti za malo dlje časa, vaša pozornost ima zelo kratek rok. To pomeni da se hitro naveličate

 

ŠIBKI DELI TELESA

Kolki, zadnjica, križ, stegna, jetra, žolč, oskrba s krvjo, telesne maščobe

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAMENJI

Čeprav ste ognjeno znamenje, človek ne bi rekel, ker vam ogenj sploh ne ustreza. Oven bi vas izmučil. Lev zaprl ven. Pa strelec? Z njim bi šlo samo, če bi si bila daleč narazen. Sicer je pa to ravno nekaj za vas, ker bi lahko uživali v ljubezni in se ne bi rabili odpovedati potrebi po potepanju.

Bi bila torej za vas zemeljska znamenja bolj primerna? Bik bi prenašal, da se potepate, devica pa ne – spravili bi jo ob pamet. Kozorog je preskop, da bi vam financiral draga potovanja.

Poskusite zračno znamenje. Tehtnico. Prijetno bo, lepo si bosta ustrezala, vendar ne bo prave strasti. Vodnar in strelec se ponavadi razumeta, nista pa primerna za ljubimca. Z dvojčki boste na bojni nogi, bogvedi zakaj – pač ne gresta skupaj.

Partnerja si boste najbrž našli med vodnimi znamenji – če si ga boste seveda iskali. Rak vas bo imel rad, vendar nimate dovolj plamena da bi ga vžgali – potrebuje pa več kakor samo nekaj iskric. Škorpijon vas bo živega požrl, ribe so očarljive, vendar z njimi nekakor ne gre in ne gre.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Kaj boste torej naredili? Poskusite z dobrim starim bikom, z Luno v strelcu, tako boste dobili svobodo in nekoga, ki vas bo razumel – no vsaj poskušal razumeti.

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Kraljica palic

Ostanite zvesti sebi in si zaupajte. Prihaja denarna in čustvena stabilnost in skorajšnje izboljšanje razmer. Lahko predstavlja soprogo, mamo ali dobro prijateljico, na katero se lahko zanesete. Je iznajdljiva, lahko malo domišljava in oblastna. Lahko jo prosite za pomoč. V mesecih ognja lahko začnete pomembne poslovne projekte ali razrešite partnerski odnos.