VRTINCI ENERGIJE – čakre
VRTINCI ENERGIJE – čakre

ČAKRE SO ENERGETSKO DUHOVNA SREDIŠČA, KI GLEDE NA ANATOMIJO ČLOVEKA NIMAJO TOČNE FIZIOLOŠKE PRIMERJAVE. POSEBNO OBČUTLJIVI LJUDJE JIH V STANJU GLOBOKE MEDITACIJE ZAZNAVAJO ČUTNO KOT VRTINCE ENERGIJE, KI NIHAJO Z DOLOČENO BARVNO FREKVENCO IN VPLIVAJO NA CELO TELO.

Preberi več
Polna luna v četrtek 28. junija 2018
Polna luna v četrtek 28. junija 2018

Polna luna se pojavi, ko je Sonce naproti Luni . To opozarja nasprotne sile ali polarnosti v vašem življenju, kot je vaše delo nasproti domu ali kaj potrebujete v primerjavi s tistim, kar želite. Notranja napetost in zunanji pritiski lahko privedejo do osebnih konfliktov in kriz, ki jemljejo vašo energijo. Vaš dom, družina in intimna razmerja postanejo v polni pozornosti po polni luni, zato boste morali zelo težko delati za spremembe v svojem življenju, ki ga želite ali potrebujete.

Preberi več
TAROT NAPOVED ZA MESEC JULIJ 2018
TAROT NAPOVED ZA MESEC JULIJ 2018

Preberite kaj vam prinaša mesec JULIJ 2018

Preberi več
12345

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Šestica palic

Označuje uspeh in dosežek na vseh področjih. Slavili boste zmago in čakalo vas bo priznanje in nagrade. Ne spreglejte napake, ne pretiravajte in ne silite v skrajnost.