JEZA-je tudi čustvo
JEZA-je tudi čustvo
Ta vzorec se najpogosteje izraža kot jeza, usmerjena proti določeno osebi, situaciji ali samemu sebi in gre za poskus nadzirati nekoga z uporabo čustvene manipulacije, agresije ali odmaknjenosti.
Ujeti smo v vzorec, kjer se počutimo upravičeni do jeze, vendar ta skriva globje čustvo, s katerim se bojimo soočiti. Vse to nas ločuje od soljudi.
Ko zaznavamo ali doživljamo to čustvo v okolju, gre dejansko za odsev naše lastne jeze, dokler ne odkrijemo prvotnega čustva in ga preobrazimo se vrtimo v začaranem krogu.
Torej najprej se moramo vprašati na koga ali kaj smo jezni ? Preberi več
HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022
HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022
Tukaj je drugih 6 horoskop znamenj Preberi več
HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022
HOROSKOP NAPOVED ZA LETO 2022
Tukaj je prvih 6 horoskop znamenj Preberi več
NAPOVED za mesec JUNIJ 2021
NAPOVED za mesec JUNIJ 2021
V tem mesecu se boste zopet postavili nazaj v pokončno držo in zopet boste kazali navdušenje v življenju ,zavedanju in da živite. Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja.
Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja. Večstranska ustvarjalnost in strast do življenjskih doživetij - želja po prikazu polnega ustvarjalnega izraza, sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog ali mask. Prikaz Vaše ustvarjalne in telesne energije.
Sposobnost uporabe vseh raznovrstnih talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča, kar pomeni da boste delovali iz svojih najglobljih središč. V Življenje vstopajo pomembni ljudje, ki vam bodo učetlji…... To je mesec ko Vas bodo zanimale ustvarjalne umetnosti, lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. V tem mesecu boste spet dovolili življenju da Vas zapelje, saj boste čutili ,da ste premagali strahove povezane s preteklostjo.
Veliko boste razmišljala o neodvisnosti tako poslovno kot tudi načinu bivanja, lahko se pojavi želja po bivanju na svojem, mogoče celo v samoti. Dober občutek daje bivanje ob vodi, primerno obdobje za odkrivanje jaza.
Živite neodvisno in uglašeno z okoljem.
Dobro boste zaznavali situacije in ljudi okoli sebe, poslušajte in zaupajte notranjemu glasu saj le ta Vas pravilno vodi.
Prisluhnite tudi mnenju okolice in pazite na zdravje.
Preberi več
12345678

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Paž palic

Pomembno srečanje, potovanje ali selitev, v mesecu leva. Mlajša oseba lahko od daleč, glasnik pomembnih novic ali ljubimec. Oseba je nestanovitna, ki je vedno v gibanju in išče nove izzive in dogodivščine. Gleda le nase in se začne dolgočasiti, kadar mora biti odgovorna. Je ljubezniva in očarljiva, vendar nestalna.

<